Hyppää sisältöön

Toimitilat

Tulevaisuuden toimisto on ennen kaikkea kohtaamispaikka sosialisoimista ja luovaa ajattelua varten. Loistoneliöt suunnittelee tiloja jotka antavat yksityisyyttä, mutta mahdollistavat myös kohtaamisia. Tiloja joissa sinun on hyvä hengittää ja joissa ennen kaikkea viihdyt, pitkään. 

Uskomme, että paras lopputulos tilamuutokselle saadaan kun se tehdään tilan käyttäjiä varten, mutta samalla huomioiden yrityksen yksilöllinen identiteetti. Työympäristösuunnittelumme peilaa aina tilan käyttäjien tarpeita, yrityksen sisäistä tekemistä, yrityskulttuuria ja brändiä. Kun työympäristö tukee työssä suoriutumista sekä viihtymistä ja yrityksen brändi on visuaalisesti läsnä arjessa, lisää se työntekijöiden sitoutuneisuutta. Sijoittamalla laadukkaaseen työympäristöön kasvaa arvostus yritystä kohtaan paitsi sisäisesti myös ulkoisestikin.

Tarjoamme kolme eri palvelukokonaisuutta: henkilökunnan osallistamista suunnitteluprosessiin, tila- ja sisustussuunnittelua ja projektin kalustetoimitukset.

Valitsemasi palvelupaketti voi sisältää yhden tai useamman osa-alueen. Alla palvelut lähemmin kuvailtuna.

Palvelut

Henkilökunnan osallistaminen työympäristösuunnitteluun

Tarpeiden tunnistaminen ja niihin sopivien ratkaisujen löytäminen on onnistuneen tilasuunnitelman peruste. Tähän päästään seuraavin keinoin:

Taustatutkimus

Tunnistetaan henkilökunnan muutostarpeet.

Työpaja

Osallistutetaan henkilökunta työympäristön kehittämiseen työpajan muodossa. Työpajassa kirkastetaan tavoitteet ja odotukset. Tarkastellaan toiminnallisia tilakonsepteja sekä ideoidaan toteutusta asiakaspolkujen ja työpäiväkuvausten keinoin.

Tila- ja sisustussuunnittelu

Työympäristön käytännön suunnittelu ja toteutus. Mm. toiveet tyylistä, toiminallisuudesta, valaistuksesta, materiaaleista ja kalusteista huomioidaan. Sisustussuunnitelmasta on apua toteutukseen liittyvässä päätöksenteossa, tarjouspyyntöjen tekemisessä sekä urakoitsijoiden ohjeistuksessa. Se voi sisältää osan tai kaikki seuraavat:

  • Pohjapiirustukset, seinäprojektiot, mittapiirustukset ja 3D kuvat
  • Luonnokset
  • Materiaalisuunnitelman
  • Valaistussuunnitelman
  • Huonekortit tuotetietoineen
  • Kiinto-ja irtokalustesuunnitelman

Halutessasi autamme myös remontin toteutuksen hallinnoimisessa.

Kalustetoimitus

Teemme läheistä yhteistyötä kansainvälisten kumppanimme kanssa. Tämä mahdollistaa erikoisvalmistettujen kalusteiden toimittamisen laadukkaiden standardikalusteiden lisäksi. Kauttamme saat koko projektin kattavat kalusteet ja sisustustuotteet, niin Suomesta kuin kansainvälisiltä markkinoilta.

Jaa somessa:
Soittopyyntö

    Jätäthän yhteystietosi niin soitamme sinulle pian

    Hyväksyn tietojeni käsittelyn tietosuojaselosteen kuvaamalla tavalla.